Laatste dagje Denver.
Door: Luc en Bea
Blijf op de hoogte en volg Luc en Bea
13 Juni 2012 | Verenigde Staten, Denver
Vandaag met de bus weg getrokken uit het centrum naar de Denver Zoo. Een bijna 100 jaar oude, mooie en goed onderhouden dierentuin.Volop "groen" en alle traditionele diersoorten vertegenwoordigd. Sinds 1 juni van dit jaar hebben de olifanten een nieuw onderkomen; The Elephant Passage. Een nagebouwd Aziatisch dorp waar de olifanten nu een veel ruimer en mooier verblijf hebben. Maar ook met traditionele "woningen" waaraan je de impact kan zien wanneer zo'n kolos daar doodleuk binnen wandelde ! Verder oa. leeuwen en beren gezien. De ijsbeer, grizzly beer en zwarte beer. Hopelijk gaan we die laatste soort tijdens onze camper trip niet "live" tegen komen ! En dan natuurlijk de apen. In alle soorten en maten; heerlijk om naar te kijken. Na, ter afkoeling (vandaag ca. 30 gr.), nog een ijsje genuttigd te hebben, op naar Colorado's State Capitol Building. Een enorm groot, stijlvol gebouw met heel veel marmer en een "gouden" koepel. De senaat en kamer van volksvertegenwoordigers zijn hierin gevestigd. Gebouwd met als voorbeeld The Capitol in Washington. En dan vanavond onze citytrip Denver afgesloten met een hapje eten op een terrasje. Vanaf morgen is het uit met die luxe; moeten we zelf achter de kookpotten kruipen. Om 9.00 uur morgenvroeg afspraak om de camper te gaan ophalen; kan "het echte avontuur" gaan beginnen !!