Estes Park - Reisverslag uit Estes Park, Verenigde Staten van Luc en Bea - WaarBenJij.nu Estes Park - Reisverslag uit Estes Park, Verenigde Staten van Luc en Bea - WaarBenJij.nu

Estes Park

Door: Luc en Bea

Blijf op de hoogte en volg Luc en Bea

15 Juni 2012 | Verenigde Staten, Estes Park

Onze eerste nacht in de camper; heerlijk geslapen! De start vanochtend was een beetje vertraagd; moeten nog wat gewoon raken aan "het camper-ochtend-ritme". Maar uiteindelijk toch op weg geraakt. Na 2 korte stops bij het Beaver Meadows- en Moraine Park visitor center dan begonnen aan de eerste hiking-trail van onze vakantie. Naar Cub Lake; een schitterend mooi bergmeer (op 2630 meter hoogte). Echt de moeite waard! En moeite koste het wel een beetje. 7,5 km over kronkelige bergpaadjes, bergop, bij ca. 30 graden en gestart op een hoogte van ca. 2460 meter. Goed opletten waar je liep, overal rotsen, boomwortels en losse stenen. Maar we werden beloond met werkelijk "prachtige schilderijtjes" gedurende heel onze wandeling. En zo nu en dan konden we ook een glimp opvangen van lokale bewoners zoals een soort marmot, een of andere eekhoorn, die wel een stukje van onze appel wou, felblauwe libelles en oranje vlinders. Al met al zo'n 3 uurtjes op pad geweest. Vervolgens een klein hapje gegeten bij de camper om daarna voor een 2 uur durende rit te paard de bergen in te trekken. We hadden een gids helemaal voor ons alleen. Ook hier weer adembenemende uitzichten. En onderweg hebben we herten gezien, op een bepaald moment zelfs een kleine kudde. Echt wauw!!! Bij terugkomst op onze camping kuierde daar zelfs doodleuk zo'n exemplaar langs de campers door! Morgen gaan we weer een stukje moeten rijden. Misschien maar goed ook want we hebben allebei wel een beetje "een houten kont". Maar zouden het absoluut niet hebben willen missen! Tot morgen.

Vandaag gereden : 15 mijl / 24 km
Totaal gereden : 101 mijl / 162 km

• 15 Juni 2012 - 05:40

Anja:

Nou, vandaag was ik er wel graag bij geweest: lijkt me een prachtige 'hike' die jullie gemaakt hebben! En dan die dieren gezien, in hun natuurlijke habitat, AMAZING!! ;-) En zo'n rondje te paard zou ik ook niet afslaan, als het een brave knol was tenminste. In elk geval: geniet er nog van en tot ziens!!

• 15 Juni 2012 - 09:23

Jef En Margriet:

Mannekens toch,wat hebben jullie een mazzel,hier ze..weer,daar prachtig!
    Maar,wacht maar tot dat wij groot zijn,dan doen wij dat zeker ook een keer!
    In ieder geval,have fun,en...laat ons ook iedere dag meegenieten!
    Doooei

Margaret:

Leuke foto!

• 17 Juni 2012 - 09:03

Joanie En Lesley:

heey tantie en oompie en alles goed daar in de usa. tante bea hou je ome luc in de gaten met al die andere dames? wij zijn in het gelukkige belgië bij opa en oma. moet opa een paardenstal maken, als jullie met die knollen thuis komen dat zal wel even duren, want die lopen niet zo hard. wat eten ze eigenlijk?
    we hopen dat jullie snel weer terug komen dan kunnen we weer knuffelen. liefs en XXXjes en knuffels joanie en lesley en opa en oma.
    ;):);););):):):P:P

• 17 Juni 2012 - 09:04