Van Rapid City naar Hill City
Door: Luc en Bea
Blijf op de hoogte en volg Luc en Bea
19 Juni 2012 | Verenigde Staten, Hill City
Er kwamen (uit frustratie) morgen al bijna "Buffalo-burgers" op het menu te staan! Totdat... er plots na een bocht, diep in een dal, er dan toch een bison in zicht kwam. Lekker liggend in het gras. Luc moest en zou dat, van iets dichterbij, op film vastleggen. Dus een heel eind naar beneden geklauterd en dan weer terug. Beetje puffend van het klauteren maar zeeeeer voldaan terug de camper in om..... na de volgende bocht een viewpoint te ontdekken vanwaar je de bull (inmiddels was meneer ook aan de wandel) perfect kon filmen! Nu ja, hadden we in ieder geval al een leuke anekdote voor in ons reisverslag. Genoeg verteld weer voor vandaag. Zo meteen gaat hier het kampvuur aan; lekker nog even genieten van de avond!
19 Juni 2012 - 13:33
Jef En Margriet:
Altijd gedroomd om eens 'n bison te zien,kom ik bij ''de stop'',hangen ganse rekken vol,en...PLAKKEN'' dat dat spul doet!
WIJ ZIJN JALOERS! -
19 Juni 2012 - 18:56
Synco & Carole:
Ha sis en Lucky Luck, heel erg leuk zo'n website. Jammer genoeg hebben wij door de drukte in de winkel niet de tijd om alles te lezen en te bekijken. Wel willen we jullie nog heel veel plezier wensen en pas op voor los lopende cowboys en indianen. XXX Liefs vanuit Baexem -
20 Juni 2012 - 03:36
Bart:
05u30 in de morgen, na een nachtje noeste arbeid is het stiekem toch altijd fijn om te lezen dat er nog mensen zijn die het nog slechter als mij hebben ;-)